tiistai 7. syyskuuta 2010

Pari faktaa

Newsweekin kesällä tekemän tutkimuksen mukaan Suomi on maailman paras maa. Taloustutkimuksen keväällä tekemän tutkimuksen mukaan Tampere on Suomen paras kaupunki.

En tietenkään halua paukutella henkseleitä, kunhan lyön faktat tiskiin.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Woot!

Tupla-J kirjoitti...

Faktatpa hyvinkin. :)

Noin muuten olen hurjan mielissäni ja kiitollinen siitä, että sallit minun ja Aavan käyttää blogiasi alustana keskusteluun. Tekstiä kun riittää.

Timo kirjoitti...

Tahdon tunnustaa tämän: monista syvistä kaukorakkauksistani, joiden kanssa elämisestä olen tuskin kehdannut haaveillakaan, on Tampere yksi, kaupunkien joukossa ainut laatuaan.

Tiedemies kirjoitti...

Nokitan!

Tampere on vähemmän nihkeä kuin Helsinki, jossa tuntuu olevan jotenkin kauhean olennaista se, ettei näytä väärältä tai puhu väärin.

Anonyymi kirjoitti...

En oikein pidä Tampereesta. Jotenkin liian ahdas kaupunki kun ei ole mertakaan. Yliopisto on kuulemma aika vasemmistolainen, siitä plussat ;)

Juho kirjoitti...

Mitä ihmettä, Tampereko on ahdas kun ei ole merta? Täällähän ollaan kahden ison järven välissä. Jos sillä ei tyydyty vesimaiseman kaipuu, niin ei sitten millään. Sammalkielen syytös haiskahtaa kyllä nyt hätäisesti keksityltä kateellisten panettelulta.

Juho kirjoitti...

Tuplis:
Ole hyvä vaan. Kyllä tänne saa suoltaa tekstiä kunhan pysyy suunnilleen aiheessa.

Aku kirjoitti...

En tahtoisi millään moittia rakastamaani kaupunkia,mutta viimeaikojen otsikot tampereen tavassa "säästää" palkkakustannuksia työntekijöidensä mielenterveyden kustannuksella antaa kyllä omanlaisensa kuvan mitä Suomessa sitten pidentäänkään parhaana. :(