torstai 26. toukokuuta 2011

"In God we trust"

Kymmenisen vuotta sitten jenkit tappoivat, omalla maallaan, 6000 suht satunnaista omaa kansalaistaan, joista suurin osa oli siviilejä, oikeuttaakseen valtavan sotakoneistonsa ylläpidon sekä mittavat sotaoperaatiot ulkomailla. En ole vieläkään kunnolla sisäistänyt tätä uhrausta. Se tapahtui ns. länsimaisessa sivistysvaltiossa, joka vieläpä hehkuttaa olevansa vapauden ja kristillisen moraalin emämaa.

No, kieltämättä tuo massamurha ilmentää mitä suurinta vapautta, mutta moraalisesti teko on todella ahdistava.

Minun on vaikea kuvitella sitä ahdinkoa, jossa (valistuneet) amerikkalaiset ovat noiden tapahtumien johdosta joutuneet elämään. Olen yrittänyt kuvitella miltä minusta tuntuisi, jos Suomen ylin johto järjestäisi valehyökkäyksen, jossa tapettaisiin, Suomen kamaralla, tuhansia suomalaisia siviilejä. Oloani tuskin helpottaisi tippaakaan jos siviilien surmaamisen motiivina olisi Suomen ulkopoliittisten ja taloudellisten intressien ajaminen.

En todellakaan tiedä mitä tuntisin tuossa tilanteessa ja mitä tekisin. Luultavasti minusta tuntuisi hyvin kokonaisvaltaisesti helvetin pahalta ja muuttaisin maasta.

Parasta, mitä jenkit voisivat tälle kipeälle asialle tehdä olisi käsitellä sitä rehellisesti julkisuudessa. En kuitenkaan pidättele hengitystäni sitä odotellessa.

---

Asiaa käsitellään kuivahkosti mutta perusteellisesti tällä videolla.

Hieman raflaavampi video löytyy täältä.

Jos kärsit keskittymisvaikeuksista, niin voit vilkaista tämän videosarjan.

6 kommenttia:

Tupla-J kirjoitti...

Mikä yhteys otsikolla ja itse kirjoituksella on tarkoitus keskenään olla?

Jos yritit ilmaista, että on kristillistä tai Jumalan tahdon mukaista tehdä tekoja, joita kirjoituksessa kritisoit, herää perustellusti kysymys siitä, tiedätkö kristinuskosta yhtään mitään.

Juho kirjoitti...

Otsikko on lainattu dollarin setelistä. Kaikki varmasti ymmärtävät, että massamurha ei ole ns. "kristillisten arvojen" mukainen (ainakaan Uuden testamentin mukaan).

Juho kirjoitti...

Tarkennan vielä otsikkovalintaani sen verran, että minusta tuossa dollarin setelin iskulauseessa yhdistyy mainiosti sekä 9/11 -iskujen takana olleet (eräiden yksilöiden sekä valtion) taloudelliset intressit että iskujen jälkeen aloitettu "ristiretki", jossa avoimesti oltiin Jumalan asialla pahan akselia vastaan.

Markku kirjoitti...

Uskotko 9/11 -salaliittoon?

Tupla-J kirjoitti...

Selväksi tuli, mukavaa, että tarkensit.

Juho kirjoitti...

Markku:
Kyllä, kyseessä oli amerikkalaisten järjestämä tapahtumasarja. Räikeimpänä todisteena tästä on se, että kaikki kolme pilvenpiirtäjää purettiin hallitusti räjäyttämällä.

Ainoa syy miksi jotkut edelleen uskovat jenkkien (surkeaan) viralliseen selitykseen on se, kuinka karmealta tuntuu ajatus johtavien tahojen järjestämästä massamurhasta.

Kukas se sanoikaan osuvasti, että jos valehtelee, niin kannattaa valehdella tarpeeksi epäuskottavasti niin se voi mennä läpi.